Aragaz Star-Light FCF50GRTS Review, Pareri si Oferte

Modelul de aragaz Star-Light FCF50GRTS este apreciat pentru dimensiuni, modul de aprindere electrica, siguranta in timpul utilizarii si functiile suplimentare avansate, care vin in ajutorul tuturor pasionatilor de gatit pentru obtinerea produselor alimentare dorite, chiar si din retete foarte complicate, care necesita respectarea unor parametri clari.

AvantajeStar-Light FCF50GRTS

Pe langa pretul foarte avantajos acest produs prezinta o serie de beneficii suplimentare demne de mentionat.

Designul modern il face usor de integrat in orice decor interior

design Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Star-Light FCF50GRTS are un design modern si finisaele din inox arata foarte estetic, motiv pentru care se va integra cu mare usurinta in orice bucatarie indiferent de modul in care a fost amenajata. In bucatariile clasice va fi o piesa extrem de utila cu format standard iar in bucatariile moderne si in cele amenajate intr-un stil minimalist, datorita finisajului cromat se va integra la fel de armonios. In acest sens Star-Light FCF50GRTS este recomandat pentru versatilitate.

Aragazul Star-Light FCF50GRTSare aprindere electrica

Toate cele 4 arzatoare au aprindere electrica si astfel vei putea aprinde aragazul foarte simplu si usor direct din butoanele pe care le are incorporate. Pentru a se aprinde corect, butonul de la aragaz va trebui sa fie tinut apasat pentru 3 secunde dupa ce flacara apare, altfel flacara se va stinge in cele mai multe cazuri.

Vezi Pretul si Oferta!

Acest mod de functionare face ca aragazul Star-Light FCF50GRTS sa fie unul foarte sigur. In cazul in care copiii se joaca la butoane nu exista riscul de aparitie a unui incendiu sau a unei explozii pentru ca produsul se va stinge singur.

Aragazul Star-Light FCF50GRTS este dotat cu rotisor

grill aragaz Star-Light FCF50GRTS

Carnea la rotisor este una dintre cele mai apreciate si de aceea aceasta functie incorporata in Star-Light FCF50GRTS este cea care te ajuta sa prepari usor fara foarte mari interventii bucatate delicioase din orice tip de carne. Fie ca preferi pui sau porc, respectiv vita, miel, rata sau curcan, in acest cuptor le poti prepara pe toate rapid si eficient.

Setezi timerul si poti face altceva cat timp preparatele se gatesc

timer Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Cu ajutorul functiei timeri, aragazul Star-Light FCF50GRTS te ajuta sa setezi corect timpul necesar pentru anumite etape de preparare pentru a fi atentionat in momentul in care trebuie sa intervii. Asa nu mai este necesar sa stai tot timpul langa aragaz si nici sa te uiti mereu la ceas. In momentul in care s-a scurs timpul va porni o alarma care te va atentiona.

Iluminare eficienta AragazStar-Light FCF50GRTS

Cu ajutorul sistemului propriu de iluminare, poti verifica starea preparatelor fara sa fie necesar sa aprinzi lumina din bucatarie, chiar si atunci cand gatesti pe timpul noptii. Acest lucru te ajuta sa economisesti si mai multa energie.

Curatare Aragaz Star-Light FCF50GRTS

curatare Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Acest aragaz este realizat din metal iar usile au geamul din sticla. In momentul in care ai terminat de gatit este foarte simplu de curatat si de intretinut pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa aplici metodele clasice cu detergenti si lavete iar murdaria va disparea rapid.

Pareri Aragaz Star-Light FCF50GRTS

pareri Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Recenziile recomanda acest produs pentru:

  • Aspect;
  • Fiabilitate;
  • Modul usor de a folosi grill-ul;
  • Capacitatea de a incalzi rapid vasele si tavile;
  • Spatiu disponibil;
  • Accesorizare.

De asemenea au fost semnalate si pareri contra acestui model de aragaz:

  • Este dificil de demontat;
  • Materalul nu este suficient de rezistent;
  • Picioarele sunt oarecum inguste;
  • Arzatorul de sus nu poate fi pornit simultan cu cel de jos.

Avand in vedere toate detaliile anterior mentionate, acest aragaz este un produs premium si usor de utilziat chiar si de incepatori.

Oferte Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Vezi Pretul si Oferta!

9.8 Nota finala

Design
10
Calitatea materialelor
9
Optiuni si caracteristici
10
Consum
10
Raport pret calitate
10
Adauga recenzia ta  |  Citeste recenzii si comentarii
Aragaz Star-Light FCF50GRTS Review, Pareri si Oferte
Aragaz Star-Light FCF50GRTS Review, Pareri si Oferte

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Aragaz Bun
Logo