Aragaz Electrolux EKK52550OW Review, Pareri si Oferte

Electrolux este un brand cu un renume indelungat in domeniul productiei de electronice, electrocasnice si echipamente pentru casa, fiind foarte popular in Romania dar si la nivel international. Electrolux EKK52550OW este un aragaz incapator, cu format clasic, ideal pentru gospodinele care au nevoie de foarte mult spatiu in care sa prepare produsele preferate de intreaga familie.

Confort si facilitati Aragaz Electrolux EKK52550OW

facilitati Aragaz Electrolux EKK52550OW

Aragazul vine cu cronometru incorporat pentru a usura cu mult procesul de preparare a alimentelor. Poti seta cu usurinta durata gatirii iar cuptorul porneste si se opreste automat conform setarlor.

Usa din sticla este foarte usor de mentinut curata iar panourile din sticla se pot sterge si igieniza prin metode clasice. Un avantaj major in sensul acesta este faptul ca poti sa scoti complet usa si panourile si le poti curata individual.

Cuptor Aragaz Electrolux EKK52550OW

Cu ajutorul cuptorului cu care modelul Electrolux EKK52550OW este dotat fiecare preparat va avea un gust absolut savuros si se va prepara uniform pe toate partile si pe intreaga suprafata. Fiecare bucata va fi similara si delicioasa acesta fiind um mare avantaj pentru gospodinele perfectioniste, sau pentru incepatorii care nu stiu cum sa potriveasca tavile astfel incat sa nu obtina jumatate de tava distrusa in timp ce cealalta jumatate este abia facuta.

Spatiu special pentru accesorii

Toate gospodinele cu experienta au foarte multe instrumente si accesorii pe care le folosesc atunci cand gatesc. Partea de jos a modelului Electrolux EKK52550OW are un sertar in care poti sa iti tii la indemana toate accesoriile pe care le folosesti des atunci cand gatesti.

Vezi Pretul si Oferta!

Eficienta energetica sporita

eficienta Aragaz Electrolux EKK52550OW

Acest aragaz mentine foarte bine caldura in interior si este cu 10 procente mai eficient comparativ cu produsele din clasa A. Datorita faptului ca este foarte bine izolat, acest aragaz este mult mai eficient si conserva caldura in interior astfel incat energia sa fie utilizata in mod eficient.

Accesorii Aragaz Electrolux EKK52550OW

Acest aragaz vine la pachet cu doua tavi emailate in care iti poti prepara in conditii optime cele mai delicioase produse alimentare, de care intreaga familie este indragostita.

Sistem de aprindere electric

aprindere Aragaz Electrolux EKK52550OW

Cu ajutorul sistemului electric de aprindere nu mai este necesar sa ai mereu in bucatare brichete, aprinzatoare speciale pentru aragaz sau chibrituri si nici nu te mai arzi atunci cand din graba dai gazul prea mare in momentul in care aprinzi aragazul.

Functii Aragaz Electrolux EKK52550OW

Dispozitivul Electrolux EKK52550OW are mai multe functii suplimentare care determina modul in care va functiona. Il poti folosi pe Grill, caz in care partea de sus se va aprinde si poti pune acolo alimentele care se vor invarti exact ca pe un grill clasic.

Vezi Pretul si Oferta!

Sistemul de incalzire de jos te ajuta sa coci in mod clasic si sa prepari produsele alimentare dorite in modul cunoscut de toti, disponibil pe toate aragazele. Incalzirea de sus te ajuta sa prepari uniform si pe o parte si pe cealalta a produselor din interior. Sunt si retete care implica prezenta unui arzator superior.

Pareri Aragaz Electrolux EKK52550OW

pareri Aragaz Electrolux EKK52550OW

La fel ca si in cazul altor produse de calitate, parerile despre acest aragaz sunt impartite. Utilizatorii nemultumiti au remarcat urmatoarele probleme:

  • Dimensiunile pot varia putin fata de specificatii;
  • Tabla din care este facut este subtire iar aragazul flambeaza in momentul in care usa se deschide;
  • Vopseaua este de slaba calitate;
  • Asamblarea lasa de dorit;
  • Racordul la gaz este orientat in jos si nu orizontal ceea ce face mai greu de racordat la retea;
  • Gratarul este subtire;

Aceste reclamatii pot fi generate de erori de fabricatie si de o inspectare superficiala a produselor inainte de a fi comercializate. Se recomanda returnarea tuturor produselor necorespunzatoare.

Oferte Aragaz Electrolux EKK52550OW

Vezi Pretul si Oferta!

9.1 Nota finala

Design
9
Consum
10
Calitatea materialelor
8.5
Optiuni si caracteristici
9
Raport pret calitate
9
Adauga recenzia ta  |  Citeste recenzii si comentarii
Aragaz Electrolux EKK52550OW Review, Pareri si Oferte
Aragaz Electrolux EKK52550OW Review, Pareri si Oferte

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Aragaz Bun
Logo